آرشیو ماهانه: فروردین ۱۳۹۹

وقتی بدن پروتئین زیادی دفع می کند

۰ زمانی که میزان پروتئین ادرار زیاد شود، به این شرایط پروتئین اوری گفته می شود. پروتئین یکی از موادی است که طی آزمایش تجزیه ادرار مشخص می شود. پروتئین ادرار در حالت طبیعی، پروتئین کمی در ادرار وجود دارد. حتی افزایش موقتی پروتئین ادرار، غیرعادی نیست، به خصوص در افراد جوان بعد از ورزش کردن و یا … ادامه مطلب »

ما همه «دلواپس» سرطان معده هستیم

۰ عصر ایران؛‌ سال ۱۳۹۱ محمد دهقان عضو هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه میزان باقیمانده سموم و کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی بیش از حد مجاز است گفت: یک سوم عامل سرطان ها مربوط به باقیمانده سموم و کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی است و این یک هشدار برای دولت و مسئولان است زیرا دولت مسئول سلامت … ادامه مطلب »

برای کبد چرب چی خوبه

۰ از آنجا که بیماری کبد چرب از جمله بیماری‌های خاموش و بی‌نشانه است، پیشگیری از ابتلا به آن از جمله اولویت‌ها قرار می‌گیرد، زیرا این بیماری معمولاً زمانی خود را نمایان می‌کند که ذرات چربی بخش زیادی از سلول‌های کبدی را به خود درگیر کرده‌اند. کبد چرب پس از درگیر کردن کبد با علائمی مانند: ضعف، خستگی … ادامه مطلب »

۰ خاکشیر جزو آن دسته از خوراکی هایی است که خوردن آن باعث از بین رفتن عطش و تشنگی می شود ولی جدای از اینها خاکشیر درمان مناسبی برای مشکلات دختران لاغر است چرا که اشتها می آورد و معده را تقویت می کند. از خواص دیگر خاکشیر می توان به موارد زیر اشاره کرد: با جوش صورت … ادامه مطلب »

خوردنی‌هایی که باعث افسردگی می‌شوند

۰ اکثر افراد در روزهای تعطیل تمایل به پرخوری دارند و همچنین به دلیل مشغله‌های جانبی فرصت نمی‌کنند همیشه مواد خوراکی سالم را در برنامه غذایی خود بگنجانند. به گزارش ایسنا، رژیم غذایی مضر و ناسالم علاوه بر آنکه می‌تواند چربی شکمی را افزایش دهد و موجب چاقی شود خطر ابتلا به افسردگی را نیز تشدید می‌کند. از … ادامه مطلب »

بطری‌های یکبار مصرف آب را در فریزر قرار ندهید

۰ از قرار دادن بطری‌های آب پلاستیکی (یک بار مصرف) در فریزر یا جایخی یخچال و استفاده از آب یخ زده آنها به شدت خودداری کنید. به گزارش سرویس سلامت ایسنا، نسرین علیزاده مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این مطلب گفت: در شرایط خاصی که دسترسی به آب آشامیدنی سالم وجود … ادامه مطلب »

به” پخته برای درمان سرماخوردگی مفید است

۰ یک کارشناس تغذیه معتقد است: مصرف “به” بخار پز می‌تواند برای تقویت سیستم تنفسی و عفونت ریه مفید باشد. مریم شیرمستی در گفت وگو با ایسنا، در خصوص خواص به گفت: این میوه که معمولا در فصل پاییز بیشتر وارد بازار می‌شود فیبر زیادی دارد که این فیبر می‌تواند برای کاهش اسید اوریک و کلسترول مفید باشد. … ادامه مطلب »

میدانیدشکردشمن واقعی بدن میباشد

۰ کارشناسان سلامت اخیرا در یک مستند پزشکی ضمن معرفی «شکر» به عنوان دشمن واقعی برای بدن انسان، اعمال قوانین محدودکننده در استفاده پنهان از این شیرین‌کننده خطرناک در غذاهای به ظاهر سالم را خواستار شدند. به گزارش ایسنا، تاکنون مستندهای موفق و تاثیرگذاری با موضوعات سیاسی، حیات‌وحش و پزشکی ساخته شده‌اند و هر یک از آنها شاهد … ادامه مطلب »

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

Something is wrong.
Instagram token error.

دانلود کتاب

تبلیغات