برنج را آبکش نکنید

برنج را آبکش نکنید

بعضی از “ویتامین‌های گروه B” حساس هستند وقتی که برنج را به صورت آبکش استفاد می‌کنیم از بین می‌روند پس بهتر است برنج به صورت کته مصرف شود.

زینب ابراهیمی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی درگفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: برنج سرشار از ویتامین‌های گروه B است.

این ویتامین‌ها محلول در آب هستند و در سوخت وساز بدن نقش مهمی دارند. وقتی که برنج را خیس و یا آب کش می‌کنیم ویتامین‌های گروه B در اثر خیس کردن از بین می روند. علت این امر به دور ریختن آب برنج در زمان آب کش کردن آن برمیگردد.

the-prevention-of-disease--------

وی افزود: بعضی از ویتامین‌های گروه B حساس هستند و وقتی که برنج را به صورت آبکش استفاده می‌کنیم از بین می‌روند پس بهتر است برنج به صورت کته مصرف گردد.

این متخصص اظهار داشت: ترشی جزء چاشنی‌های غذای اشتهاْآور است به معنای اینکه باعث می‌شود اشتهای فرد افزون گردد و غذا را بیشتر استفاده کند و در نهایت به چاقی او منجرمی گردد.اما نمی‌توانیم بگوییم که ۱۰۰درصد به لاغری شخص منتهی می‌شود.

منبع : زیست نیوز

ارائه شده از پایگاه اینترنتی حکیم (http://belga.ir)

برچسب ها

درباره: علیرضا علمی

علیرضا علمی

خدا را شکر میکنم از اینکه به من ‌نعمت داده و مرا در راهی قرار داده که بتوانم به آینده خو فکر کنم و تصمیم بگیرم ­و دفتر زندگی خود را به خوشی ورق بزنمخدا را شکر میکنم که در راستای زندگی زیبایم بانویی را در سر راهم گذاشت که بی او نمیبینم و با او فقط او را میبینم ­خدا را شکر میکنم که به من فرزندی داده از اهل بهشت که او رو شنائی خانه من است و بدون او زندگی دشوارو در آخر خداوندا خود و اسیران خاکمان (مادرم) را به خود که خدائی میسپارم باشد که ما را در آخرت با مولایمان مهشور بداری

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “برنج را آبکش نکنید”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثابت کنید شما روبات نیستید *

دانلود کتاب آناتومی انسان

تبلیغات
تبلیغات

تقویم شمسی

خرداد ۱۳۹۸
شیدسچپج
« اسفند  
 123
۴۵۶۷۸۹۱۰
۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷
۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴
۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱

اشتراک پیامکی

برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید