تخم مرغ و گوشت نیم‌پز عامل بروز بیماری‌های گوارشی

یک متخصص بیماریهای عفونی گفت: مصرف تخم مرغ نیم پز و یا گوشت نیم پز می‌تواند باعث بروز بیماری‌های گوارشی و اسهال در فرد شود.

دکتر میثم یوسفی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه عوامل متعددی در بروز بیماری‌های گوارشی و اسهال موثر است، اظهار کرد: رعایت بهداشت فردی نکته مهمی است که باید در پیشگیری از بیماری‌های عفونی دستگاه گوارش بکار ببریم.

وی ادامه داد: شستن دست‌ها با آب و صابون و ضد عفونی کردن میوه و سبزی‌ها قبل از مصرف، از مواردی به شمار می‌رود که رعایت کردن آن باعث کاهش بروز بیماری اسهال در فرد می‌شود.

news-of-the-letter-1-------------

یوسفی اظهار کرد: با توجه به اینکه در بسیاری از موارد اسهال‌های عفونی از طریق گوشت و فرآورده‌های گوشتی منتقل می‌شود، رعایت بهداشت گوشت بویژه گوشت مرغ ضروری است.

این متخصص عفونی افزود: خانم‌ها حتما باید نکاتی همچون شستن گوشت قبل از مصرف، جدا کردن گوشت‌های خام از پخته شده و سایر مواد غذایی پخته شده و همچنین جدا کردن مواد غذایی پخته شده با سایر مواد غذایی خام را مورد توجه قرار دهند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان توصیه کرد: مواد غذایی پخته شده را باید در یخچال نگهداری کرد و برای استفاده از مواد غذایی پخته شده که در بیرون از یخچال نگهداری می‌شوند قبل از استفاده باید غذا را گرم کرد.

یوسفی بیان کرد: بیماری‌های عفونی گوارشی در تابستان افزایش چشمگیری پیدا می‌کند که مهمترین دلیل آن دمای هواست.

وی ادامه داد: دمای هوا به عوامل عفونی ایجاد کننده بیماری‌های گوارشی اجازه می‌دهد تکثیر مناسبت‌تری داشته باشند و در محیط خارج بیشتر رشد کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: همه عوامل ایجاد کننده بیماری‌های گوارشی، عفونی نیستند اما شایع‌ترین آنها، بیماری‌های عفونی است.

این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: بیماری‌های گوارشی عفونی محصور و محدود به فصل تابستان نیستند و در سایر فصول نیز می توانند اتفاق بیافتند کما اینکه در بعضی از طیف‌ها و گروه‌های سنی مانند کودکان ممکن است در طول سال ۷ تا ۹ بار بیماری‌های عفونی را شاهد باشیم.

news-of-the-letter-1-------------

یوسفی خاطرنشان کرد: افزایش و ارتقاء سطح بهداشت جامعه باعث می‌شود که این بیماری‌ها نیز کاهش یابد.

این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: اسهال عفونی، اسهال‌های حاد هستند که کمتر از ۱۴ روز طول می‌کشند و به دلیل عوامل عفونی شامل ویروس‌ها، باکتری‌ها، انگل‌ها و یا حتی بعضی از قارچ‌ها بروز می‌کنند.

وی احساس ضعف و بی حالی، خستگی و بدن درد را از علائم اولیه اسهال‌های عفونی عنوان کرد.

منبع: همشهری آنلاین

[qrcode src=”phpqrcode” mode=”auto” size=”4″ err=”L” info=”no”] ارائه شده از پایگاه اینترنتی حکیم (http://belga.ir)

برچسب ها

درباره: علیرضا علمی

علیرضا علمی

خدا را شکر میکنم از اینکه به من ‌نعمت داده و مرا در راهی قرار داده که بتوانم به آینده خو فکر کنم و تصمیم بگیرم ­و دفتر زندگی خود را به خوشی ورق بزنم خدا را شکر میکنم که در راستای زندگی زیبایم بانویی را در سر راهم گذاشت که بی او نمیبینم و با او فقط او را میبینم ­خدا را شکر میکنم که به من فرزندی داده از اهل بهشت که او رو شنائی خانه من است و بدون او زندگی دشوار و در آخر خداوندا خود و اسیران خاکمان (مادرم) را به خود که خدائی میسپارم باشد که ما را در آخرت با مولایمان مهشور بداری

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “تخم مرغ و گوشت نیم‌پز عامل بروز بیماری‌های گوارشی”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثابت کنید شما روبات نیستید *

دانلود کتاب آناتومی انسان

تبلیغات
تبلیغات

تقویم شمسی

دی ۱۳۹۸
شیدسچپج
« تیر  
 123456
۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳
۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰
۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷
۲۸۲۹۳۰ 

اشتراک پیامکی

برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید